dijous, 13 de juny del 2013

EMPRESA PASSATEMPS

                                           

                         ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

            Per la present, us fem arribar des de l’AMPA, la informació referent a la nova situació pel que fa a les Activitats Extraescolars del pròxim curs escolar 2013-2014 per la qual, hem pres la decisió de canviar d'empresa.
És per açò que, després d'estudiar diferents opcions i cercar diverses referències, s'ha pres la decisió que la millor opció era donar la nostra confiança a l'empresa Passatemps – Projectes Educatius.

Passatemps porta treballant en l’àmbit local de Gandia i La Safor des de fa més de deu anys i presta els seus serveis a diversos col·legis de Gandia i del Grau en les seues activitats extraescolars. El seu ampli programa d'activitats i la capacitat d'adaptació a les realitats de cada col·legi en temes d'horaris, necessitats, desenvolupament, gestió, etc), fan que ens hàgem decantat per aquesta opció.
Des de l’AMPA es pretén cercar un programa d'Extraescolars diferent i atractiu que arribe a cobrir les necessitats tant de l'alumnat com en la conciliació laboral dels pares i mares. Que els alumnes puguen ampliar el seu espai educatiu i d'oci dins del col·legi, i en el qual els pares puguen confiar en la necessitat de fomentar l'educació no formal dels seus fills/as fóra de l'horari lectiu.
Es pretén fomentar, a través de les activitats esportives, la participació en les competicions escolars (Jocs Esportius Municipals) i que el col·legi recupere la participació i nom d'anys anteriors: Bàsquet, Volei, Futbol, Multideporte, Gimnàstica Rítmica, Atletisme, Patinatge, Minitenis, Pilota Valenciana, …
I oferir un programa cultural en diferents Arts per a cobrir qualsevol tipus de necessitat o inquietud: Ballet, Funky, Flamenc, Informàtica, Dibuix i Pintura, Escacs, Teatre, Reforç i Estudi, Psicomotricitat, etc.
A més, tenim una especial dedicació amb l'Anglés. A través del mètode “English 4 Fun”, apliquem un mètode didàctic diferent des dels 3 anys basat en el joc, dinamisme i participació i sobretot divertit, on el protagonista és l'alumne. Es va desenvolupant amb els diferents nivells d'edats on es cobreixen les necessitats de cadascun d'ells. Continuem la projecció del mètode amb les Escoles Vacacionals de Nadal, Pasqua i Estiu.
Així doncs, la qual cosa que pretén tant per l’AMPA, com per Passatemps, és que els protagonistes siguen els xiquets i xiquetes. Es realitzaran jornades de portes obertes a l'inici de les classes per a donar a conèixer les activitats, així que us convidem al fet que les conegueu.

I per a començar ……, ens veurem en la Festa de finalització de Curs del Col·le. Animar-vos!