dijous, 20 de desembre de 2012

NADALENQUES AL COL.LEGI

Demà, Divendres dia 21 de Desembre, a les 15,30  h els alumnes del Col.legi Rois de Corella faran el seu festival de Nadal cantant nadalenques típiques.

Les portes del col.le s'obriran a les 15,15 h per a que els pares i familiars puguen accedir al pati.

Després, a les 16,30 h, L'AMPA FA UN BERENAR EN EL GIMNÀS PER A TOTS ELS SOCIS. Els xiquets tindran que portar el CARNET en la mà.

Per favor, que els pares acompanyen als seus fills a la porta del gimnàs on faran les files correpondents.

ELS PARES NO ENTRARAN AL GIMNÀS.

Deixareu als vostres fills en la fila i entraran per cursos.

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL.LABORACIÓ.

 ÉS MOLT IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

VALERIA ha dit...

chicas este año no han pasado circular de esto y las mamas estan todas a preguntas haber que haran si podran ver a sus niños, aparte segun el curso se ve que llevan una camiseta de diferente color y la duda de los padres que color???? se les ha olvidado que todos no tenemos compu para las novedades..besos y FELICES FIESTAS!!!

Ma Jesús ha dit...

Valèria, sí se ha repartido una circular informando de la hora y lugar del festival.

La circular se nos ha entregado a todos los tutores, bien es verdad que cuando hay más de un hermano, se le reparte al hermano mayor.

En relación con el color de las camisetas o accesorios, es el profe de música el que informa a los niños y supongo que si són pequeños, lo llevarán anotado en la agenda escolar.

Anònim ha dit...

Valèria aquest any, com cada any, s'ha repartit una circular( per família) per informar els pares sobre la cantada de nadales.
Pot haver passat alguna cosa en alguna classe en concret, no obstant, però l'escola té telèfon, email, agenda escolar, blogs, a més de tots els recursos personals que teniu al vostre abast per preguntar els dubtes que teniu. BON NADAL