dijous, 13 de juny del 2013

PRESENTACIÓ AMPA


              
                       CURS 2013/14


            L'AMPA dóna la benvinguda a tots els pares i mares dels alumnes del C.E.I.P. Roís  de Corella, en especial als nous que s'incorporen aquest any al col.legi, i volem animar-vos a assistir a la primera reuniò del curs. També invitar-vos a formar part d'aquesta associació, donat l’importància de l'existència d'esta.

            Totes les persones que estem a la Junta directiva volem fer-vos arribar la nostra intenciò de treballar amb l'objetiu d'afavorir i millorar l'educació dels nostres fills/es, perqué entenem que l'educaciò és feïna de tots nosaltres: pares, mares i col.legi. Per això, l'Associació cumpleix una important funció dins d'esta comunitat recolzant al centre en allò que ens sol.licita, exercint de pont entre les famílies, l'Associació i el centre,  sempre amb la finalitat d'aconseguir, entre tots i totes el millor per als nostres fills i filles.

·                   Per a què serveix l'AMPA?

1.            Fomentar la participació dels pares d'alumnes en la gestió del col·legi i en el Consell   Escolar, on es transmetran les inquietuts dels pares a l'equip directiu i educatiu del centre.
2.            Realitzar activitats de caràcter educatiu, esportiu, social, recreatiu… que reforcen els valors i objectius del projecte educatiu del centre.
3.            Informar als pares i mares de les activitats a realitzar per l'AMPA de manera que aquest siga un lloc de participació democràtica i representativa de tots els pares d'alumnes del col·legi.
4.            Col·laborar amb el professorat i l'alumnat, per al bon funcionament del centre, promovent la qualitat educativa.
5.            Beneficiar-se de subvencions que fa l’Ampa als xiquets de la família associada com excursions, berenars, agendes escolars, etc.

IMPORTANT!!!!!!! A partir del curs 2014/15, els alumnes de SISÉ de les famílies associades  podran benefiar-se de la subvenció (20 euros) per al Viatge de Fi de Curs si han pagat la quota de socis dos anys seguits (5º i 6º), sinò la subvenció será la mateixa que en els altres cursos.

·                   Per què hauria d'associar-me?

            Perquè les mares i pares som els més interessats a millorar l'educació dels nostres fills i tots tenim un objectiu comú que ens uneix: el bé dels nostres fills/es.

A través de les diferents activitats fomentem que l'alumnat i indirectament les seues famílies, es relacionen d'una manera més distesa, reforçant la convivència.

Volem conèixer les vostres inquietuts, expectatives i suggeriments, animant-vos a tots a participar en la mesura de les vostres possibilitats (temps, habilitats, etc.). Per a açò només heu de posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant les diferents opcions, e-mail-amparoisdecorella@gmail.com, blog-amparoisdecorellagandia.blogspot.com, o bé deixant una carta a la bústia de l'AMPA, que es troba al hall del col.legi. O si voleu parlar personalment  amb nosaltes podeu vindre els DILLUNS DE 16,30 A 17 h, d’Octubre a Maig.


                    Uniformes

         En el col.legi tenim uniforme que és molt important per a la integració dels xiquets, ja que tots van vestits de la mateixa forma i no hi ha distinció de classes socials.

         Recordem que no és obligatori.

          Per a tots els que estigueu interessats a adquirir-los: 

                     El polo és de color roig en mànega corta i llarga, està des de la talla 3 a la 16. La part de baix, serà en to gris.
                    El xandall és  blau, blanc i blau marí, està des de la talla 3 a la 16.
                    El davantal per a infantil és verd.

         Els pares interessats poden passar per la botiga VESTIMODA, avinguda de les Esclaves, 2 a Gandia, per a fer la seua reserva. En el col.legi tenim uniforme que podeu comprar-lo en la tenda

·                   Quines propostes hi ha per a aquest curs?

-       Agenda escolar gratuïta.
-              Promoure xarrades d’interés: escola de pares, podologia (estudis dels peus dels xiquets), etc.
-              Festa de Nadal: venda de loteria, visita del Rei Mag, concurs de postals, etc.
-              Dia de l’arbre. Eixida al Centre d’Interpretació Parpalló-Borrell.
-              Dia de la Pau: esmorzar sol.lidari
-              Carnestoltes, Falles.
-              Setmana Cultural: Fira del LLibre, Banda Musical Juvenil de Beniopa, etc
-              Tallers de Risoteràpia i Zumba per als pares.
-              Eixida a L’Aula Natura; l’ullal
-              Excursió a fi de curs amb els pares i alumnes
-              Ajudes al col.legi
-              Encomandes de LLibres de Text per al curs següent.
-              Taller d’observatori d’astronomia
-              Cursa de la Dona
-              Escoletes de Nadal, Pasqua i Estiu
-              Festa Fi de Curs
-              Activitats extraescolars durant tot el curs escolar

Com fer-se soci de l’AMPA?

            Per a fer-se soci només cal abonar una quota anual de 30 euros per família. Aquesta quota anual és molt important ja que la nostra associació no pot treballar sense recursos econòmics. Per açò us demanem a tod@s que us associeu. Quants més pares i mares participen i s'impliquen de forma activa, més i millors resultats obtindrem.

            L'abonament de la quota s'ha de realitzar mitjançant ingrés o transferència en el compte de l’AMPA emplenant el cartró de soci.