dijous, 28 de març del 2013

                                            FIRA DEL LLIBRE



El col.legi i l'Ampa volem agrair la col.laboració de totes les familíes per ajudar a poder portar a terme aquesta Fira.

Esperem que l'any pròxim isca igual o millor que aquest i que els xiquets porten més llibres per a la Fireta.

Moltes gràcies a tots i totes.

4 comentaris:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Beatriz ha dit...

Gracias por tu comentario y sentimos que no haya sido de tu agrado. Es la I edición de la Feria del Libro que se realiza (con sus resultados positivos y negativos) en el colegio, y como se indicó era de forma Altruista. Cualquier otra aportación o consejo estaremos encantadas de atenderte en el horario de Atención a Padres los Lunes de 16,30 a 17h. Saludos Ejecutiva del Ampa.

Rosana ha dit...

La fira del llibre em va parèixer una activitat molt enriquidora i no m'agradaria que desapareguera, tot el contrari, és una activitat que simplement hauria d’ajustar-se per a un altre any. Com totes les activitats que es porten a terme: s’avaluen i es llancen propostes de millora.
Agrair la col•laboració del pares en aquesta setmana cultural i en concret a aquells que van organitzar la fira del llibre.

Unknown ha dit...

Hola he borrado sin querer el comentario que hice el otro día.
No he dicho en ningún momento que la iniciativa y la actividad no estén bien y que sea mala en ningún momento. Pero si que hay niños y no hay que olvidar que son niños,solo pudieron coger un libro y en la circular y el papel que les dieron era para coger tres o cuatro y solo se pudieron lleva uno. PERO LA ACTIVIDAD ME PARECE BUENA Y NO LA CRITICO AL CONTRARIO SOLO DOY MI OPINIÓN